Hjem > Selskapet

Velkommen til Rejee industri, en profesjonell boring riggen leverandør i Kina, en datterselskap of Rejee gruppehovedsakelig konsentrerer seg om utvikling, produksjon og salg av kjemikalier og utstyr, å være ansvarlig for internasjonale markedet for geologiske undersøkelse utstyr Co Ltd i mange år.  Vi leverer en rekke produkter for bygningsindustrien, fra drill rigger, mikser, pumper osv. Noen av våre populære produkter inkluderer roterende borerigger, hydrauliske robotsøkeprogrammet øvelser, Jet fuging boring maskin, disse er utformet og bygd for tunnelsikring rør skur, dyp foundation grav anker, voll dammen, haug foundation konstruksjonog tunnel konstruksjon programmer rundt om i verden.

Som etterspørselen etter høyhastighets jernbane, broer og høyhus fortsetter å vokse, øker også behovet av boreutstyr. Vi forsøker å oppfylle behovet ved å utvikle pålitelige og effektiv teknologi og utstyr. Gjennom våre år av cybertrusler innsats, er nå våre produkter oppfylt av verdensomspennende Tollvesenet.

På Rejee industri, har vi også gitt mye oppmerksomhet til kundeservice. Vi er dedikert til å hjelpe kundene arbeid trygt og effektivt med våre produkter. Veiledning og tjenester er alltid tilgjengelig med våre profesjonelle teknikere i området.

Som et resultat av våre overlegen kvalitet og service, vår roterende borerigger, hydrauliske robotsøkeprogrammet øvelser og Jet fuging boring maskin er stadig mer populære i verden markedet, inkludert Sørøst-Asia, Midtøsten, Afrika, Europa, etc. Velkommen fra hele verden for å komme og besøke fabrikken vår!Produkter